Gruss aus Danzig Die Navigationsschule. - Verlag M. Schröter (Gdańsk). (Danzig : Verlag M. Schröter, 1897)
Przedstawia Szkołę Nawigacyjną przy ul. Karpiej, ok. 1900 r.
Data wg działalności wyd.
Fot. Gd.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Szkoły -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- karty pocztowe; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe