Health Source - Nursing/Academic Edition [EBSCO Publishing].
Baza umożliwa dostęp do licznych naukowych, pełnotekstowych czasopism z wielu dyscyplin medycznych ze szczególnym uwzględnieniem pielęgniarstwa. Zawiera także abstrakty i cytowania z ok. 800 periodyków.