Gdynia Pomnik ku czci harcerzy poległych w walce z hitlerowskim najeźdźcą (wg projektu arch. W. Klikowicza) / wg fotografii barwnej K. Kamińskiego. - Kamiński, Krzysztof (1939-2019) (Biuro Wydawnicze "Ruch", 1960)
Przedstawia pomnik ku czci harcerzy poległych w walce z hitlerowskim najeźdźcą w latach 1939-1945, ok. 1968 r.