Gdynia Pomnik ku czci harcerzy poległych w walce z hitlerowskim najeźdźcą (wg projektu arch. W. Klikowicza) - Kamiński, Krzysztof (1939-2019); Przedsiębiorstwo Upowszechniania Prasy i Książki "Ruch". ([Warszawa] : Biuro Wydawnicze "Ruch", 1960)
Przedstawia pomnik ku czci harcerzy poległych w walce z hitlerowskim najeźdźcą w latach 1939-1945, ok. 1968 r.
Miejsce wyd. wg wydawcy, data wg przedstawienia.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdynia; Pomniki -- Polska -- Gdynia -- 1945- -- karty pocztowe; Gdynia (Polska) -- 1945- -- karty pocztowe