Architektura Kanady / R. Medwid. - Medwid, Roman Seweryn (1929-2018) ([wydawca nieznany], 1967)
Plakat wystawy, która miała miejsce w siedzibie SARP w Gdańsku w Strzelnicy św. Jerzego w kwietniu 1967 r. Nowoczesne formy architektoniczne odbite w czerni i szarościach, wśród nich czerwono-biała flaga Kanady.