Pierre Marivaux - Gra miłości i przypadku = Le jeu de l'amour et du hasard / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1972)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 9.09.1972 r. w Teatrze Kameralnym w Sopocie. Reżyseria Jadwiga Marso, scenografia Ali Bunsch, muzyka Augustyn Bloch.