Ex Libris Ing. Jaromír Schmied - Cinybulk, Vojtech (1915-1994).; Schmied, Jaromir ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1954)
Przedstawia wspiętego na tylnych nogach Pegaza, u dołu po prawej stronie napis: Ex Libris Ing. Jaromír Schmied. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem artysty, ołówkiem dopisana technika graficzna i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Czechosłowacja -- 1945-1970.