Ex Libris Gustav Buxbaum / [Otto Feil]. - Feil, Otto (1894-1985) (1953)
Przedstawia ozdobny szyld z jeleniem. Napis u góry: Ex Libris 1953, u dołu: Gustav Buxbaum. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.