[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Na podstawie zarządzenia ... wzywam wszystkich właścicieli gruntów niezabudowanych ... / L. Lazarowicz. - Lazarowicz, Leonard (1909-1973) ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz z nakazem zgłaszania gruntów.