Ex libris Edmund Puzdrowski - Didelyte, Gražina (1938-2007).; Puzdrowski, Edmund (1942- ). ([S. l., 1971)
Na tle abstrakcyjnej kompozycji napis: ex libris Edmund Puzdrowski. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.
Na odwrocie nazwisko aut., symbol techniki graf. i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Litwa -- 1945-1990.