Stasys w Malborku = Stasys in Malbork / [red. wydaw. i komisarz wystawy Bogumiła Omieczyńska ; wstęp Wojciech Skrodzki ; przekł. wstępu na jęz. ang. Joanna Holzman ; przekł. wstępu na jęz. niem. Tadeusz Kachlak]. - Skrodzki, Wojciech (1935-2016); Holzman, Joanna (1945- ).; Kachlak, Tadeusz ( -1999) (Muzeum Zamkowe, 1996)
Katalog towarzyszący wystawie w Muzeum Zamkowym w Malborku, czerwiec - wrzesień 1996.