Siły morskie Federacji Rosyjskiej - Polska. Ministerstwo Obrony Narodowej. Redakcja Wojskowa (Warszawa : Redakcja Wojskowa, 2010)
Materiały dotyczące stanu Marynarki Wojennej Federacji Rosyjskiej na rok 2010.
Tyt. z ekranu tytułowego.
Dod. do Przeglądu Morskiego (nr 3/2010).
Keywords: Siły morskie -- Rosja -- 1990-.