Cantate zum St. Johannis-Feste in der Loge zur Einigkeit im Orient zu Danzig. (Gdańsk : s.n., 1858)
Druk z tekstem pieśni masonów gdańskich loży Jedność.
Keywords: Masoni -- Polska -- Gdańsk -- 19 w; Pieśni niemieckie -- 19 w. -- teksty