Dostawa oleju do silników okretowych z Hamburga do portu w Gdyni / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia custerne z olejem w porcie w Gdyni, 1978 rok.