Tadeusz Miciński - Termopile polskie / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1970)
Afisz teatralny prapremiery, która miała miejsce 5.12.1970 r. w Teatrze Wybrzeże. Reżyseria Marek Okopiński, scenografia Marian Kołodziej.