Ex Libris Josef Grünfeld - Witopil, Franz (1900- ).; Grünfeld, Josef ([S.l., 1925)
W kolumnowym obramowaniu regał z książkami, przy nim mężczyzna stojący na drabinie z książką pod pachą, u góry napis: Ex Libris, poniżej na banderoli napis: Josef Grünfeld. U dołu tarcza herbowa z wężem Eskulapa. Pod kompoz. wyryte nazwisko aut.
Data wg działalności aut.