[Afisz teatralny. Incipit:] Widowisko marionetkowe Doktór Dolittle i jego zwierzęta ... / Państwowe Teatry Lalek - Teatr "Łątki". ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o przedstawieniu w Gdyni w kinie "Goplana".