Postanowienie o mocy prawnej = Verordnung betreffend die Rechtskratf = Isakymas Apie isakymu / Hindenburg. - Hindenburg, Paul von (1847-1934) (s.n.], 1915)
Druk z tekstem postanowienia z 28.07.1915 r.