[Afisz. Incipit] Zawody piłkarskie o mistrzostwo II ligi K.S. Sparta-Tarnów-K.S. Stal Stocznia Gdańska. ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o zawodach piłkarskich 24/04.1955 r. na boisku Stoczni Gdańskiej.