[Afisz. Incipit] Obwieszczenie. W związku z ustawą Sejmu Ustawodawczego z dnia 28. X. 1950 r. o zmianie systemu pieniężnego, podaje się do wiadomości ... / Sankowski K. - Sankowski, K. (działacz polityczny) ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o zasadach i punktach wymiany waluty w Malborku i powiecie malborskim.