[Afisz teatralny] Mistrz walca / Teatr Muzyczny w Łodzi. ([wydawca nieznany], 1997)
Afisz informujący o przedstawieniu 21-23.02.1997 r. Reżyseria Bogusława Czosnowska, kierownictwo muzyczne Tadeusz Kozłowski, scenografia Anna Bobrowska-Ekiert, choreografia Henryk Rutkowski, kierownictwo chóru Roman Paniuta.