Książeczka Andrzejka [Krzywki] / R. Krzywka. - Krzywka, Ryszard (1925-2009) (1957)
Przedstawia konika na kółkach, na którego ogonie siedzi ptaszek. U dołu napis: Książeczka Andrzejka. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.