Ex Libris Otto Mednis / Aleksej Jupatov. - Ûpatov, Aleksej Illarionovič (1911-1975) (1964)
Pająk przebity chwiejaczem siedzący na książkach, napis na szarfie: Ex Libris, niżej: Otto Mednis. Sygnatura artysty i data w obrębie kompozycji.