Ex Libris Jarusia Stryjca 1972 / Stryjec. - Stryjec, Ryszard (1932-1997) ([wydawca nieznany], 1972)
Pies siedzacy na stoliku, w głębi drzewa, napis: Ex Libris Jarusia Stryjca 1972, pod wyobrażeniem autograf artysty.