[Afisz. Incipit] Liga Morska w Sopocie zaprasza na wielki podwieczorek taneczny ... / Liga Morska w Sopocie. ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o zabawie w sopockim Grand Hotelu 20.03.1949 r.