[Afisz. Incipit] Liga Morska w Sopocie zaprasza na wielki podwieczorek taneczny ... - Liga Morska (1944-1953). Oddział (Sopot). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o zabawie w sopockim Grand Hotelu 20.03.1949 r.
Keywords: Liga Morska (1944-1953) -- druki ulotne; Grand Hotel (Sopot, Polska, budynek) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.