Ex Bibliotheca Muzeum Zamkowego w Malborku / [E. Grabowski]. - Grabowski, Edward (1904-1966) ([wydawca nieznany], 1963)
Dwa miecze, między nimi napis: Ex Bibliotheca Muzeum Zamkowego w Malborku, pod wyobrażeniem autograf artysty i data.