Ex Bibliotheca Muzeum Zamkowego w Malborku - Grabowski, Edward (1904-1966). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1963)
Dwa miecze, między nimi napis: Ex Bibliotheca Muzeum Zamkowego w Malborku, pod wyobrażeniem autograf artysty i data.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem artysty i symbolem techniki graficznej.
Keywords: Muzeum Zamkowe (Malbork).; Muzea -- Polska -- Malbork -- ekslibrisy; Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.