Ex Libris Ursula Sobottka / Zb. Janeczek. - Janeczek, Zbigniew (1946- ). (1988)
W półkolistym obramowaniu, główki dwóch kotów, umieszczone jedna nad drugą i kłębek wełny, u dołu napis: Ex Libris Ursula Sobottka. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.