Ex Libris Ursula Sobottka - Janeczek, Zbigniew (1946- ).; Sobottka, Ursula (1988)
W półkolistym obramowaniu, główki dwóch kotów, umieszczone jedna nad drugą i kłębek wełny, u dołu napis: Ex Libris Ursula Sobottka. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Data według inwentarza zbioru ekslibrisów PAN BG.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.