Raki - Rogiński, Łukasz (1936- ). ([Gdańsk], 1968)
Przedstawia raka i kraba leżące na sieciach rybackich.
Pod kompozycją tytuł, numer odbitki 2/10, sygnatura autora i data: Ł. Rogiński 1968 r. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Sztuka -- Polska -- 1945-1970.