Prentenverzameling Van Jan Rhebergen GG. - Gaudaen, Gerard (1927-2003) (1960)
Przedstawia nagą dziewczynę leżącą na arkuszach papieru. Napis na arkuszach: Prentenverzameling Van, niżej: Jan Rhebergen. Sygn. aut. w obrębie kompoz.