Wrzeszcz : ulica Grunwaldzka / fot. Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1982)
Przedstawia budynki 70-72 na ulicy Grunwaldzkiej w Gdańsku Wrzeszczu, widoczna długa koleja do sklepu spożywczego "Społem", 1982 rok.