Widok na węzeł leningradzki przy ul. Okopowej / Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1987)
Przedstawia budynki przy ul. Okopowej 1-7 w Gdańsku, na pierwszym planie wiadukt na Podwalu Przedmiejskim (wcześniej Leningradzka), 1987 r.