[Afisz. Incipit] Powiatowy Komitet Frontu Jedności Narodowej ... zapraszają społeczeństwo miasta i powiatu do udziału w obchodach 5-lecia Technikum Elektrycznego. ([wydawca nieznany], 1970)
Afisz z programem uroczystości w ramach 25-lecia zwycięstwa nad faszyzmem i 25-lecia powstania Ludowej Marynarki Wojennej.