[Afisz. Incipit] Powiatowy Komitet Frontu Jedności Narodowej ... zapraszają społeczeństwo miasta i powiatu do udziału w obchodach 5-lecia Technikum Elektrycznego. (Wejherowo : [wydawca nieznany], 1970)
Afisz z programem uroczystości w ramach 25-lecia zwycięstwa nad faszyzmem i 25-lecia powstania Ludowej Marynarki Wojennej.
Keywords: Szkoły -- Polska -- Wejherowo -- 1945-1970 -- druki ulotne; Wejherowo (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Wejherowo (Polska) -- 1945-1970 -- źródła