Podróżni w pociągu - Czernous, Franciszek (1943- ). ([Gdańsk], 1967)
Przedstawia dwie osoby w przedziale pociągu.
U dołu pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora i data.
Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.