Ex Libris Czesława Żyłowskiego - Grygułło, Mirosław (1925-1963).; Żyłowski, Czesław Kwiryn (1909-1982). ([S. l.], 1960)
Na owalnej czarnej płaszczyźnie biała otwarta książka i biały napis: Ex Libris, u góry po prawej stronie, w półkolu biały napis: czesława , u dołu po lewej stronie półkoliście czarny napis: żyłowskiego. Sygn. aut. i data na czarnym tle, po prawej stronie, w obrębie kompoz.