Konzerte 1929/30 - Philharmonische Gesellschaft (Gdańsk). (Danzig : [wydawca nieznany], 1929)
Druk z programem koncertów na sezon 1929/30 oraz z informacjami o abonamencie.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.; Druki ulotne