Exlibris Tadeusza T. Gudzowskiego / Krystyna Wróblewska. - Wróblewska, Krystyna (1904-1994) ([wydawca nieznany], 1972)
Przedstawia karetę, w środku dwaj mężczyźni, jeden czyta książkę. Napis u góry: Exlibris, u dołu: Tadeusza T. Gudzowskiego.