G. F. W. Grossmann - Geyser, Christian Gottlieb (1742-1803).; Coentgen, Georg Joseph (1752-1799). ([Lipsk], 1780)
Przedstawia portet w popiersiu G. F. W. Grossmanna.
U dołu w polu kompozycji tytuł - podpis.
Pod kompozycją sygantury autora i autora pierwowzoru.
Miejsce i czas powstania na podstawie działalności autorów.
Keywords: Portrety -- Niemcy -- 18 w