Komitet Organizacyjny Towarzystwa Świadomego Macierzyństwa Sekcja Terenowa w Malborku prosi o wzięcie udziału w zebraniu - Towarzystwo Świadomego Macierzyństwa. Sekcja Terenowa (Malbork). Komitet Organizacyjny (Malbork : [s.n.], 1959)
Afisz inf. o zebraniu 13.03.1959 r.
Keywords: Towarzystwo Świadomego Macierzyństwa. -- Sekcja Terenowa (Malbork). -- Komitet Organizacyjny; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne