Kwiaciarka - Pietkiewicz, Rajmund (1920-2013). ([Gdańsk] : [nakładem własnym autora], 1964)
Przedstawia popiersie kobiety otoczone bukietami kwiatów.
Pod kompozycją tytuł, sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1990 -- tematy, motywy