[Sierpień 80'] : [msza święta na terenie stoczni] / fotografował Stanisław Składanowski. - Składanowski, Stanisław (1950- ). (1980)
Przedstawia księdza Jankowskiego i zgromadzonych przy bramie nr 2 stoczniowców podczas mszy świetej odprawianej na terenie Stoczni Gdańskiej, na zdjeciach również Lech Wałęsa z synami, sierpień 1980 rok.