Auspiciis et indulgentia augustissimi et potentissimi principis ac domini Geogii IV [...]. (Ex officina Carol Eduard Rosenbusch, 1830)
Druk wzywający Nathanael'a Berendt'a do odnowienia dypomu lekarskiego.