Auspiciis et indulgentia augustissimi et potentissimi principis ac domini Geogii IV [...]. ([Getynga] : Ex officina Carol Eduard Rosenbusch, 1830)
Druk wzywający Nathanael'a Berendt'a do odnowienia dypomu lekarskiego.
Miejsce wyd. na podst. dzialalnosci wydawcy w Getyndze.
Keywords: Druki ulotne -- Niemcy -- 19 w; Medycyna -- Niemcy -- 19 w