[Ulotka. Incipit] Maskenfest am Sonnabend, den 1 März 1930 ... - Deutschnationaler Handlungsgehilfen-Verband.; Männerchor D. H. V. Danzig (Danzig : [wydawca nieznany], 1930)
Ulotka informująca o zabawie w Sporthalle.
Keywords: Wolne Miasto Gdańsk (1920-1939); Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.; Druki ulotne