[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Zarząd Miejski podaje do publicznej wiadomości ... odbędzie się dodatkowe ochronne szczepienie psów przeciw wściekliźnie ... ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o szczepieniach w Malborku.