[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Zarząd Miejski podaje do publicznej wiadomości ... odbędzie się dodatkowe ochronne szczepienie psów przeciw wściekliźnie ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o szczepieniach w Malborku.
Keywords: Wścieklizna -- szczepienie -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Wścieklizna; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne