50 lat Związku Zawodowego Pracowników Rolnych. ([Miejsce nieznane], 1969)
Przedstawia 50 lat Związku Zawodowego Pracowników Rolnych w Teatrze "Wybrzeże", 27 kwietnia 1969 roku.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk